Roliga Texter

Roliga Berättelser
Roliga Citat
Roliga Listor
Övriga Texter
Annons
Luffaren
Denna händelse utspelar sig på 30-talet. Då var det vanligt med luffare, som vandrade mellan gårdarna på landsbygden.
En dag kom det fram en luffare till en bonde som arbetade på åkern.
Luffaren frågade:
- God dag, husbonn! Jo det är så att jag undrar om jag skulle kunna få arbeta och hjälpa husbonn i jordbruket några dagar, i utbyte mot kost och logi?
- Jo, det ska väl gå bra, sa bonden, det är ju mitt i skördetider, så lite extra hjälp är välkommet.
- Det var väldigt vänligt av husbonn. Nu är det så att jag inte har ätit på ett par dagar, så jag undrar om jag skulle kunna få en bit redan nu för att stilla hungern.
- Jodå, det går bra, sa bonden. Gå bara upp till huset, pigan är där, säg att jag har skickat dig och be henne om att få en bit mat, så ordnar sig nog det. Kom sen ner hit igen, när han är mätt och belåten, så skall han få arbetsuppgifter.
- Skulle man kunna få ägg med? För jag tycker så rysligt mycket om kokta ägg.
- Jodå det ska också gå bra. Vi har hönor här på gården, så säg bara till pigan så skall han nog få sig ett eller två.
- Det skall bli gott det, sa luffaren och gick.
När han började närma sig huset, så tänkte han att det var länge sen han fick sig ett nummer, det skulle inte var dumt och få sig ett nu, tänkte han och blev pilskare och pilskare. Så när han kom in i köket och fick syn på pigan så sade han:
- Husbonn sa att jag skulle ta dig!
- Jaha, sa pigan, det är väl bäst att husbonn får som han vill då!
Hon klädde därför av sig och lade upp sig på köksbordet. Luffaren kröp över henne och satte igång och knulla henne. Han hade inte tömt pungen på ett tag, så när det efter en stund gick för honom och han drog ut sin apparat, så hamnade det en hel del sperma på köksbordet.
När dom hade klätt på sig, så skämdes luffaren lite för vad han hade gjort, så han tänkte att det var väl bäst att gå härifrån innan bonden fick reda på det. När han tittade ut genom fönstret så såg han att bonden var på vägs upp mot huset. Därför så hoppade han ut genom ett fönster som vette mot baksidan och lommade iväg.
Bonden, som tyckte att luffaren dröjde sig kvar lite väl länge i huset och hade därför gått upp till huset för att se var tog vägen, kom in i köket, fick syn på pigan och frågade pigan irriterat:
- Vad blev han av luffaren?
- Jag vet inte riktigt, sa pigan, han försvann strax innan husbonn kom in.
- Fick han sig ett eller två? Frågade bonden, och menade äggen.
- Jodå, det fick han, sa pigan lite generat.
Bonden fick syn på sperman som låg på bordet, stegade fram dit och sa:
- Men det var ju en tyen fan, sa bonden och skrapade med högerhanden ner sperman i vänsterhanden, som inte åt upp viten!
Så förde han handen till munnen och svalde innehållet.