Roliga Filmklipp


Här har du vårt stora arkiv med roliga filmklipp och videos. Vad du än är sugen på så finns det troligen nåt för dig. Vi har allt från roliga reklamfilmer och klipp från tv-serier till coola, galna och roliga filmklipp.

Till vänster finner du alla våra kategorier som gör det enkelt att hitta den typ av filmklipp du är sugen på. Resultaten visas nedan så håll till godo.

Annons
Filmklipp/Djur
Djur är ofta riktigt coola eller roliga och detta är ett klipp där man har samlat ett antal olika klipp. T ex ugglor som dansar och djur som attackerar den där jäkeln som syns i spegeln.
Filmklipp/Djur
Detta är ett samlingsklipp med olika djur som snor saker. Känns som att katterna har det lite jobbigt här då många snor saker av dem, barn blir också av med lite saker.
Filmklipp/Jackass
En jetmotor är ganska kraftig det förstår de flesta av oss, den ska ju liksom få ett flygplan att flyga. Här visar Jackassnissarna hur man kan har "roligt" med en sådan motor.
Filmklipp/Mindre begåvade
Man ska inte sparka på en oskyldig liten vägg för då kan det hända att väggen blir sur och hämnas. Och när väggen hämnas då vet man att det kommer göra ont. Lärdomen är väl att man bör tänka efter innan man gör dumma saker.
Filmklipp/Reklam
Visst är finnarna tuffa och duktiga på hockey, men är det verkligen så här de gör när de tränar där borta i Finland? Då kan man förstå att de är hårdingar på isen sen! Jag är även glad att jag slipper träna hockey i det landet...
Filmklipp/Djur
En trött hund har lite problem med att hålla sig vaken. Det är väl exakt så här man brukar se ut och känna sig de första timmarna när man kommit till jobbet?
Filmklipp/Oops!!
Nyheterna kan vara lite stela och tråkiga ibland och bästa sättet att pigga upp dem lite måste väl ändå vara att få lite roliga bloopers, felsägningar och annat kul. Här har vi en fin sammanställning från nyhetssändningar plockat...
Filmklipp/Mindre begåvade
Oftast är det män som gör dumma saker och misslyckas eller slår sig osv. I detta klipp får vi istället njuta av kvinnor som gör bort sig på olika vis. Rättvisa tycker jag!
Filmklipp/Japanskt
I detta klipp får vi se ett antal japanska pranks. T ex kan vi se vägar som försvinner och teddybjörnsbomber. Bara att skratta på alltså
Filmklipp/Japanskt
Om det är något som japanerna kan så är det att sätta ihop roliga pranks. Det kanske alltid inte är så roligt för dem så blir utsatta för dem men det behöver ju inte vi fundera på. Här har vi ett antal där folk blir skrämda på...

<< Första < Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>
Page 1 of 36