Roliga Filmklipp


Här har du vårt stora arkiv med roliga filmklipp och videos. Vad du än är sugen på så finns det troligen nåt för dig. Vi har allt från roliga reklamfilmer och klipp från tv-serier till coola, galna och roliga filmklipp.

Till vänster finner du alla våra kategorier som gör det enkelt att hitta den typ av filmklipp du är sugen på. Resultaten visas nedan så håll till godo.

Annons
Filmklipp/Japanskt
Om du har planerat att åka till Japan kan det vara idé att se upp med Bajamajor. Om du inte har planerat något sådan resa kan du ju bara titta på klippet och skratta.
Filmklipp/Japanskt
Om du har ett svårt test på gång har vi här ett klipp som kanske kan hjälpa dig. Detta förutsatt att du inte har några problem med att vara oärlig, hela klassen är med på det och att ni är ordentligt kreativa.
Filmklipp/Japanskt
Detta är ett riktigt klassiskt klipp som har funnits i många år. Klippet går ut på att en person kommer gående på en gata när en mobb kommer framstormande. Reaktionerna blir allt lite olika om man säger så. Min klara favorit är...
Filmklipp/Japanskt
Vi kan nog vara ganska säkra på att flickan i detta klipp definitivt är rädd för dem. Speciellt verkar jättespindeln vara farlig ;)
Filmklipp/Japanskt
Vi har den italienska Spiderman (som vi har klipp med här på sajten som rekommenderas) och vi har den japanska versionen som du ser här.
Filmklipp/Japanskt
I detta klipp får vi en bra inblick i hur harakirin ser ut för de tatuerade. Själv har man ju inga tatuering alls så man ligger väl lika illa till som de första stackarna.
Filmklipp/Övrigt
I detta klipp får vi se om pengarna spelar någon roll när man ska tala med flickor. Att stå vid en Bugatti Veyron kan nog vara effektivt t ex.
Filmklipp/Mindre begåvade
Ett bra sätt att börja en dag är definitivt att kolla på ett klipp med personer som misslyckas med lite blandade saker.
Filmklipp/Komedi
Svenskt Näringsliv besöker Baluba TV och pratar om firmafest.
Filmklipp/Komedi
Wickström visar upp vilka det är obekvämt och vilka som är mer populära på festerna.

<< Första < Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>
Page 2 of 36