Roliga Filmklipp


Här har du vårt stora arkiv med roliga filmklipp och videos. Vad du än är sugen på så finns det troligen nåt för dig. Vi har allt från roliga reklamfilmer och klipp från tv-serier till coola, galna och roliga filmklipp.

Till vänster finner du alla våra kategorier som gör det enkelt att hitta den typ av filmklipp du är sugen på. Resultaten visas nedan så håll till godo.

Annons

Filmklipp » Djur

Djur
Filmklipp/Djur
Djur är ofta riktigt coola eller roliga och detta är ett klipp där man har samlat ett antal olika klipp. T ex ugglor som dansar och djur som attackerar den där jäkeln som syns i spegeln.
Filmklipp/Djur
Detta är ett samlingsklipp med olika djur som snor saker. Känns som att katterna har det lite jobbigt här då många snor saker av dem, barn blir också av med lite saker.
Filmklipp/Djur
En trött hund har lite problem med att hålla sig vaken. Det är väl exakt så här man brukar se ut och känna sig de första timmarna när man kommit till jobbet?
Filmklipp/Djur
En apa beslutar sig på att hoppa på en hjort som ligger och vilar sig. Men apan vill liksom inte hoppa av, han vill rida på hjorten.
Filmklipp/Djur
Ännu fler roliga klipp på djur som gör skojiga saker.
Filmklipp/Djur
Boxer kommer i trans när han hör sirener och börjar låta som en själv.
Filmklipp/Djur
En glad Dobberman åker vattenrushbana om och om igen.
Filmklipp/Djur
En kjänguru invaderar en golfbana under en PGA tävling. Djuret nöjer sig inte med att bara vara där utan väljer att börja "rengöra" vissa speciella delar på kroppen.
Filmklipp/Djur
En film på en gullig katt som ställer sig på två ben och tittar runt.
Filmklipp/Djur
En katt blir helt tokig på alla papper som kommer ut från en skrivare och bitar och river sönder papprena.

<< Första < Förra 1 2 Nästa > Sista >>
Page 1 of 2