Roliga Texter

Roliga Berättelser
Roliga Citat
Roliga Listor
Övriga Texter

Övriga Texter


Här har vi samlat alla de roliga och lustiga texter som helt enkelt inte riktigt passade in i de övriga sektionerna. Det är inte roliga historier och inte direkt berättelser heller men ändå lite längre texter med roligt och komiskt innehåll. Klart läsvärt.

Texterna är indelade i kategorier för att du enkelt ska hitta de som du gillar. Du hittar kategorierna i menyn till vänster.
Annons
Texter/Dumma tjuvar
Korkade bovar är alltid roligt att läsa om. Man undrar ju verkligen hur långt de har tänkt egentligen.
Texter/Blandat
Saab har inte en Supportavdelning för personer som inte vet hur man kör en bil, detta på grund av att folk inte köper bilar på samma sätt som de köper datorer - men tänk om de hade haft det...
Texter/Blandat
I Sverige bor det många miljoner människor, och visst bor här många som arbetar flitigt. Men när man räknar efter lite närmare kan man se att det kanske inte är så bra som man först trott med antalet glatt arbetande.
Texter/Blandat
Ett lite annorlunda horoskop speciellt framtaget för dig som har lite väl bra själförtroende och är på lite för bra humör. Läs noga och försök att se det positiva i det hela...vad det nu kan vara.
Texter/Blandat
En myket vanlig fråga är "varför?". Det är bra att fråga saker men ibland kanske det helt enkelt är bäst att vara tyst och inte veta någonting. Här har du ett antal frågor som nog är bäst att lämna obesvarade.
Texter/Blandat
Några av er undrar säkert vad ledningsgrupperna på företagen egentligen menar med sina, ibland kryptiska, omdömen av sina anställda. Här är svaret!
Texter/Blandat
Här kommer lite nyttiga tips som gäller vad du bör och inte bör göra på ett bröllop.
Texter/Blandat
En lite annorlunda Tv-tablå får man väl säga
Texter/Blandat
Följande är några enkla sätt att hålla tjuvar borta genom att sätta upp små skyltar på väl valda ställen.
Texter/Blandat
Här har du lite bra telefonsvararmeddelanden.

<< Första < Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>
Page 2 of 11