Roliga Texter

Roliga Berättelser
Roliga Citat
Roliga Listor
Övriga Texter

Övriga Texter


Här har vi samlat alla de roliga och lustiga texter som helt enkelt inte riktigt passade in i de övriga sektionerna. Det är inte roliga historier och inte direkt berättelser heller men ändå lite längre texter med roligt och komiskt innehåll. Klart läsvärt.

Texterna är indelade i kategorier för att du enkelt ska hitta de som du gillar. Du hittar kategorierna i menyn till vänster.
Annons
Texter/Mat & Dryck
Alla äter vi våra ballerinakex på olika sätt. Men visste du att det sätt du äter kexen på avslöjar väldigt mycket om hur du är som person? Så är det i alla fall, och om du vill veta nåt nytt om dig själv så ska du läsa det här.
Texter/Mat & Dryck
Är du osäker på vad som går och inte går att äta? Här har vi snabbguiden som går igenom vad som går att äta och vad som man ska undvika. Dessutom en massa bra tips på vad du ska tänka på när det gäller olika sorters mat.
Texter/Mat & Dryck
Baka kakor med en unge i huset? Det är inte det lättaste och det ska man nog tänka två gånger innan man försöker sig på. Den här beskrivningen avskräcker mer än den motiverar.
Texter/Mat & Dryck
En väldigt enkel genomgång av hur man tillagar helstekt tupp. Det är många steg att komma ihåg och jag kan berätta att ett stort antal av dessa steg innehåller alkohol. Men det ska nog gå bra.
Texter/Mat & Dryck
I alla år har vi när vi varit sjuka, fått råd om hur vi ska göra och vad vi ska äta för att bli friska igen. Råden var olika för olika tider men på något sätt verkar allt det här hälsotjafset inte helt rätt. Jag undrar varför...
Texter/Mat & Dryck
Varningar på förpackningar har kommit till för att någon, vid något tillfälle har stämt tillverkaren för att han eller hon gjort något som de trodde att de kunde göra etc. Men hur jäkla dum får man vara ibland? Läs dessa instruktioner!
Texter/Mat & Dryck
Vi presenterar här en annorlunda ordlista för dig som är intresserad av att lära dig nya saker. Du kommer att lära dig många nya saker och omvärdera vad du trodde att orden egentligen betydde. Choklad = Överraskningsgodis!!
Texter/Mat & Dryck
Har du inte riktigt koll på vad det är du egentligen har i köket? Här får du då en snabbkurs i vad en del vardagliga saker egentligen är. En och annan stämmer faktiskt riktigt bra.
Texter/Mat & Dryck
För festprissen och finsmakaren har kan vi nu presentera ett antal nya och ytterst effektiva drinkrecept. Effektiva när det gäller att göra dig dyngrak menar vi då.
Texter/Mat & Dryck
Stoppa pressarna! Här har vi det som så många har letat efter, en bantningskur som faktiskt låter oss äta de godsaker vi så gärna vill ha. Bli smal medan du festar på pizza, öl och glass genom att följa logiken i denna text.

<< Första < Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>
Page 10 of 11