Roliga Texter

Roliga Berättelser
Roliga Citat
Roliga Listor
Övriga Texter

Övriga Texter


Här har vi samlat alla de roliga och lustiga texter som helt enkelt inte riktigt passade in i de övriga sektionerna. Det är inte roliga historier och inte direkt berättelser heller men ändå lite längre texter med roligt och komiskt innehåll. Klart läsvärt.

Texterna är indelade i kategorier för att du enkelt ska hitta de som du gillar. Du hittar kategorierna i menyn till vänster.
Annons

Övriga Texter » Mat & Dryck

Mat & Dryck
Texter/Mat & Dryck
Här har vi en lite udda matsedel för en vecka. Jag hoppas att den restaurang som serverar den här maten finns långt, långt borta och att jag aldrig råkar hamna där.
Texter/Mat & Dryck
En glad liten sång med fina rim som beskriver hur man bakar bröd och dessutom hur man kan festa till det. Sprit och läckra bullar ska serveras i kombination, vilket jag inte kan komma ihåg ifall jag någonsin har provat.
Texter/Mat & Dryck
Visste du inte att bröd var farligt?
Texter/Mat & Dryck
Alla äter vi våra ballerinakex på olika sätt. Men visste du att det sätt du äter kexen på avslöjar väldigt mycket om hur du är som person? Så är det i alla fall, och om du vill veta nåt nytt om dig själv så ska du läsa det här.
Texter/Mat & Dryck
Är du osäker på vad som går och inte går att äta? Här har vi snabbguiden som går igenom vad som går att äta och vad som man ska undvika. Dessutom en massa bra tips på vad du ska tänka på när det gäller olika sorters mat.
Texter/Mat & Dryck
Baka kakor med en unge i huset? Det är inte det lättaste och det ska man nog tänka två gånger innan man försöker sig på. Den här beskrivningen avskräcker mer än den motiverar.
Texter/Mat & Dryck
En väldigt enkel genomgång av hur man tillagar helstekt tupp. Det är många steg att komma ihåg och jag kan berätta att ett stort antal av dessa steg innehåller alkohol. Men det ska nog gå bra.
Texter/Mat & Dryck
I alla år har vi när vi varit sjuka, fått råd om hur vi ska göra och vad vi ska äta för att bli friska igen. Råden var olika för olika tider men på något sätt verkar allt det här hälsotjafset inte helt rätt. Jag undrar varför...
Texter/Mat & Dryck
Varningar på förpackningar har kommit till för att någon, vid något tillfälle har stämt tillverkaren för att han eller hon gjort något som de trodde att de kunde göra etc. Men hur jäkla dum får man vara ibland? Läs dessa instruktioner!
Texter/Mat & Dryck
Vi presenterar här en annorlunda ordlista för dig som är intresserad av att lära dig nya saker. Du kommer att lära dig många nya saker och omvärdera vad du trodde att orden egentligen betydde. Choklad = Överraskningsgodis!!

<< Första < Förra 1 2 Nästa > Sista >>
Page 1 of 2