Roliga Texter

Roliga Berättelser
Roliga Citat
Roliga Listor
Övriga Texter

Övriga Texter


Här har vi samlat alla de roliga och lustiga texter som helt enkelt inte riktigt passade in i de övriga sektionerna. Det är inte roliga historier och inte direkt berättelser heller men ändå lite längre texter med roligt och komiskt innehåll. Klart läsvärt.

Texterna är indelade i kategorier för att du enkelt ska hitta de som du gillar. Du hittar kategorierna i menyn till vänster.
Annons

Övriga Texter » Mat & Dryck

Mat & Dryck
Texter/Mat & Dryck
Har du inte riktigt koll på vad det är du egentligen har i köket? Här får du då en snabbkurs i vad en del vardagliga saker egentligen är. En och annan stämmer faktiskt riktigt bra.
Texter/Mat & Dryck
För festprissen och finsmakaren har kan vi nu presentera ett antal nya och ytterst effektiva drinkrecept. Effektiva när det gäller att göra dig dyngrak menar vi då.
Texter/Mat & Dryck
Stoppa pressarna! Här har vi det som så många har letat efter, en bantningskur som faktiskt låter oss äta de godsaker vi så gärna vill ha. Bli smal medan du festar på pizza, öl och glass genom att följa logiken i denna text.
Texter/Mat & Dryck
Några korta notiser om vetenskap och forskning. Det känns skönt att veta att våra vetenskapsmän ägnar sin tid och alla våra pengar på såna här viktiga frågor. Och att alla är så himla smarta.

<< Första < Förra 1 2 Nästa > Sista >>
Page 2 of 2