Roliga Historier

Advokathistorier
Bellmanhistorier
Besökarnas egna
Blondinskämt
Bättre en...
Djurhistorier
Dåliga historier
Farbror Frej
Festhistorier
Geografiskt
Glödlampehistorier
Historier ur yrkeslivet
Historier utan poäng
Militärhistorier
Musikhistorier
Norgehistorier
Presidenthistorier
Religionshistorier
Roliga gåtor
Sex, män och kvinnor
Sjukhushistorier
SMS-skämt
Sporthistorier
Tjuvhistorier
Övriga
Annons
Nunnor 11-15

11. Fyra nunnor stod i led och väntade vid pärleporten. S:t Peter frågar dem om de någonsin syndat?
"Nja, en gång tittade jag på en mans penis." säger den första.
"Droppa lite av detta heliga vatten på dina ögon, så kan du komma in i himlen." Säger Peter .
Peter frågade den andra nunnan om hon någonsin syndat?
"Nja, en gång höll jag i en mans penis." sade hon.
"Stoppa din hand i detta heliga vatten så kan du komma in i himlen." säger Peter.
Precis då tränger sig den fjärde nunnan framför den tredje nunnan. Peter frågar henne:
"Varför trängde du dig före?"
Hon sa, "Därför att jag vill gurgla innan hon sätter sig i vattnet!"

12. En nunna och en präst färdades genom öknen och förstod halvägs att kamelen de använde som transportmedel höll på att dö. De gjorde upp en överlevnads lägerplats, i hopp om att någon skulle komma till deras undsättning, men till ingen tröst. Snart dog kamelen.
Efter flera dagar utan att de blivit räddade insåg de att de antagligen inte skulle bli räddade. De bad en hel del (förstås), och de disskuterade deras situation mycket ingående.
Tillslut sa prästen till nunnan: "Vet du, syster, Jag kommer snart att dö, och det har alltid varit en sak jag velat här på jorden - att få se en naken kvinna. Skulle du ha någonting emot att ta av dig alla kläder?"
Nunnan tänkte på denna begäran ett antal sekunder och gick sedan med på att ta av sig alla kläder. Medan hon gjorde det anmärkte hon, "Fader, nu när jag tänker på det, jag har aldrig sett en man naken, skulle du ha någonting emot att ta av dig alla kläder?"
Utan att vänta, klädde prästen av sig. Plötsligt utbrast nunnan: "Fader! Vad är den lilla saken som dinglar mellan dina ben?"
"Det, mitt barn, är en gåva från Gud. Om jag stoppar den in i dig, skapar den nytt liv."
"Men", svarade nunnan, "glöm mig, stick in den i kamelen!"

13. Syster Catherine frågar alla fjärde klassare i den Katolska skolan vad de vill bli när de växer upp?
Lilla Sheila säger: "När jag blir stor vill jag bli en prostituerad!" Syster Catherine's ögon blir stora som golfbollar och hon ryter: "Vad i (h.......e) var det du sa?" "En prostituerad" upprepar Sheila. Syster Catherine suckar av lättnad och säger: "Jag tyckte du sa en protestant!".

14. En nunna kliver på en buss och sätter sig bakom föraren. Hon säger till bussföraren att hon är mycket sjuk och vill uppleva sex innan hon dör. Bussföraren går med på att hjälpa henne, men nunnan förklarar att hon inte kan ha sex med någon som är gift då detta skulle vara en synd. Bussföraren förklarar att det inte är ett problem då han inte är gift. Nunnan säger även att hon måste dö som oskuld, så det måste bli "det andra hålet". Bussföraren godkänner även detta. Då de var de enda två på bussen gåt de längst bak i bussen för att ordna det hela. Då allt är klart, och han fortsatt att köra bussen, säger han "Syster, jag måste bekänna en sak. Jag är gift och har tre barn". Nunnan svarar: "Det är ok, Jag har också en sak att erkänna: Mitt namn är Dave, och jag är på väg till en maskerad".

15. Den skraltiga gamla nunnan är på väg hem till klostret en dag då en man hoppar fram från buskarna och "får som han vill". Sedan säger mannen till nunnan, "Vad kommer du att säga till den helige fadern nu syster?"
Hon svarar: "Jag måste tala om sanningen, Jag kommer att säga att jag var på väg till klostret då en man hoppade fram från buskarna och våldtog mig två gånger, om du inte är trött redan".