Roliga Historier

Advokathistorier
Bellmanhistorier
Besökarnas egna
Blondinskämt
Bättre en...
Djurhistorier
Dåliga historier
Farbror Frej
Festhistorier
Geografiskt
Glödlampehistorier
Historier ur yrkeslivet
Historier utan poäng
Militärhistorier
Musikhistorier
Norgehistorier
Presidenthistorier
Religionshistorier
Roliga gåtor
Sex, män och kvinnor
Sjukhushistorier
SMS-skämt
Sporthistorier
Tjuvhistorier
Övriga
Annons
Nunnor 31-34

31. En representant för McDonalds hade fått audiens hos påven och frågade om han kunde tänka sig att ändra "Fader vår" för en miljon dollar. Ändringen gick ut på att man skulle byta ut "vårt dagliga bröd" mot "vår dagliga hamburgare". Påven blev förnärmad och bad mannen gå.
En månad senare hade budet höjts till 100 miljoner dollar, men det blev nobben igen.
Det gick flera månader och så kom representanten med ett sista bud: en miljard dollar. Påven förklarade att man måste diskutera saken med sina kardinaler. Innan han redogjorde för ärendet berättade han för de församlade kardinalerna att han hade både goda och dåliga nyheter.
"De goda nyheterna är att vi har en chans att tjäna en miljard dollar", sa påven. "De dåliga nyheterna är att vi förmodligen kommer att förlora pengarna som vi får från Skogaholms."

32. Ett stort tält hade satts upp i byn. Lasse och Hans var nyfikna och bestämde sej för att gå dit på undersökande verksamhet. Då de klev in i tältet möttes de av ivriga hallelujarop och en pingstpastor grabbade tag i Lasse. Han släpade fram honom till dopgraven och tryckte så ner hans huvud under vattnet. När prästen drog upp honom skrek han:
"Har du sett Jesus?"
"Nää," svarade Lasse.
Prästen doppade åter ner Lasses huvud under vattnet och frågade igen:
"Har du sett Jesus?"
"Näää," svarade Lasse.
När prästen för tredje gången doppade Lasses huvud och igen frågade om han sett Jesus så svarade Lasse:
"Nää, ska han ha drunknat här?"

33. Det var en nunna som fick låna klostrets bil, för att åka och handla.
När hon hade kommit en bit, så stannade bilen. Hon gick ut för att titta vad det var för fel, och just då kom en lastbil och bromsade in. Chafören frågade om han kunde hjälpa till med något. Nunnan tyckte att hon kunde ju lika gärna få lift in till staden. När dom hade åkt en bit, så kunde inte chauffören hålla sig längre utan började försiktigt att treva lite på hennes ben. Hon sa genast Matteus 5:2.
Chauffören tog fort bort handen från benet. Men efter en liten stund var han där igen. Nunnan sa Matteus 5:2 igen och chauffören tog genast bort handen. När nunnan sedan var framme tackade hon för liften och gick.
När sedan chaufören stannat på ett motell för natten, så tänkte han kolla vad det stod i bibeln om Matteus 5:2.
Det stod "Du är på rätt väg".

34. "Hur får man in fyra påvar i en Volkswagen?"
"Man tar av hattarna!"