Roliga Historier

Advokathistorier
Bellmanhistorier
Besökarnas egna
Blondinskämt
Bättre en...
Djurhistorier
Dåliga historier
Farbror Frej
Festhistorier
Geografiskt
Glödlampehistorier
Historier ur yrkeslivet
Historier utan poäng
Militärhistorier
Musikhistorier
Norgehistorier
Presidenthistorier
Religionshistorier
Roliga gåtor
Sex, män och kvinnor
Sjukhushistorier
SMS-skämt
Sporthistorier
Tjuvhistorier
Övriga
Annons
Religionshistorier 1-5

1. En solig dag hände det sig att fyra brudar satt på badstranden, solade och snackade runt om det som brudar brukar snacka om. Du vet den där grejen som grabbarna är ensamma om. Det var en svenska, en engelska, en italienska och en fransyska.
Så frågade de varandra vad den kallades för i olika länder. Svenskan sade att i Sverige kallar vi den för snöbollen, därför att ju mer man kramar den, desto hårdare blir den. Då sa engelskan att i England där kallar vi honom för den lille gentlemannen, han reser sig ju alltid för damerna. Italienskan viskade då litet sorgset att i Italien där kallar vi honom ridån, den går ju ner efter varje akt. I Paris flickor sa fransyskan kallar vi honom för ryktet, han går ju från mun till mun.
Lite längre bort på badstranden satt en fullt påklädd nunna och solade lilla nästippen. Flickorna skrattade och frågade henne om hon hade något namn på den.
- Jodå sa nunnan och såg ledsen ut, vi kallar honom för legenden. Alla har hört talas om honom men ingen har sett honom!

2. Elsemarie som var religiös hade varit tillsammans med sin första kille. Hon tyckte att hon var tvungen att gå till sin lokala präst för att tala om det. - Min pojkvän följde med mig hem igår kväll, började hon. Var det synd? - Nej inte var det det, sa prästen lugnande. - Vi la oss på min säng och kramades och pussades. Var det synd? - Nej, inte heller det är synd! fortsatte prästen. - Sen klädde vi av oss nakna och kröp ner i sängen. Är det synd? - Nej, nej, sa prästen. Men vad gjorde ni sen? - Sen kom min mamma in i rummet! sa Elsemarie. - Det var synd! utbrast prästen.

3. Två nunnor emellan:
- Vet du vad som är världens minsta kyrka?
- Nej!
- Kondomen! Den har bara plats för en stående och klockan hänger utanför..!

4. Två nunnor gick till livsmedelsaffären för att handla. När dom kom till fruktavdelningen stannade dom och den ena nunnan frågade den andra:
- Ska vi ta en banan eller två idag?
- Ta två, sa den andra nunnan, så kan vi äta den andra!

5. På ett handelsfartyg hade man löst problemet med kvinnobristen på det enkla viset att man borrat ett hål i en tunna. Den som kände behov fick sedan använda hålet som kvinna. Ja, man hade till och med borrat ett litet extra hål som skeppstaxen använde sig av. När tunnan blivit full var det bara att plugga igen hålet och kasta den överbord. Praktiskt! En sådan tunna flöt en gång iland på en ö där ett nunnekloster låg. Nunnorna bar hem tunnan och öppnade den, men de hade svårt att identifiera innehållet. Till slut tog de och stöpte ljus av det som fanns i tunnan. Nio månader senare fick alla nunnor var sitt barn utom abbedissan som fick en liten taxvalp!