Roliga Historier

Advokathistorier
Bellmanhistorier
Besökarnas egna
Blondinskämt
Bättre en...
Djurhistorier
Dåliga historier
Farbror Frej
Festhistorier
Geografiskt
Glödlampehistorier
Historier ur yrkeslivet
Historier utan poäng
Militärhistorier
Musikhistorier
Norgehistorier
Presidenthistorier
Religionshistorier
Roliga gåtor
Sex, män och kvinnor
Sjukhushistorier
SMS-skämt
Sporthistorier
Tjuvhistorier
Övriga
Annons
Prostutionshistorier 6-10

6. Kinesisk tortyr.
En sjöman blev avslängd från sin båt, utan pengar, i Hongkong. På kvällen känner han ett väldigt påträngande behov. Han gick in på en kinesisk bordell och fick med sig en kinesiska upp på ett rum. Efter många pustanden och stönanden, då han tyckte att han var färdig och det blev dags för betalning. Han sade då att hon fick klara sig utan betalning, för han hade inga pengar. Den lilla vackra kinesflickan säger inget utan niger med ett leende, underdånigt som kinesiskor blivit uppfostrade och går tyst därifrån. Sjömannen lägger sig på rygg och somnar snabbt efter dom ansträngande övningarna. På morgonen vaknade sjömannen med en stor sten på magen. På en lapp på stenen, står det:
"-KINESISK TORTYR tredje graden".
Han blir mycket rädd och vräker för säkerhets skull ut stenen genom fönstret. Just som stenen håller på att försvinna ut genom fönstret vänder den sig ett halvt varv och då får han syn på en ny lapp, där det står:
"-KINESISK TORTYR andra graden. Din vänstra testikel är fastbunden vid stenen med pianotråd".
Vettskrämd gör sjömannen det enda vettiga och hoppar ut genom fönstret efter stenen! När han fallit en bit får han se en ny lapp där det står:
"-KINESISK TORTYR första graden. Din högra testikel är fastbunden med pianotråd vid sänggaveln.
OOOOAAAAJJJ, OOOOAAAAJJJ, OOOOAAAAJJJ, OOOOAAAAJJJ!!!!!!!

7. Kassabrist.
Två gatflickor till varandra:
- Du kan väl vara bussig och låna mig några hundra tills jag kommer på rygg igen.

8. Populäraste hororna.
Stadens bordellmamma var mån om att tillfredställa sina kunder. Hon hade organiserat sitt hus lite speciellt. På första våningen hade hon f.d sekreterare som var effektiva i sängen. På andra våningen hade hon f.d mannekänger som var extra vackra och på tredje våningen hade hon f.d lärarinnor. Hon märkte snart att de flesta kunderna sökte sig till lärarinnorna på tredje våningen och började undra varför. En dag tillfrågades en kund och han lämnade följande svar:
- Det vet väl alla hur lärarinnor är... är dom inte nöjda får man göra om det och göra om det tills man kan det ordentligt!!!

9. Olika prisklasser.
De hade prata länge om det, Jonas och Kalle, och slutligen blev det av. De reste till Stockholm för att uppleva "dåliga fruntimmer". Adress till ett massageinstitut hade de fått och det var dit de ställde stegen. En leende dam mötte dem och förklarade att här fanns allt att få. Prislistan omfattade allting i prisklassen 100 till 2000 kronor.
- Vi tar det där för 100, sa Jonas och Kalle instämmande.
Varför herrarna leddes in i ett rum där de uppmanades att hala ned brallorna. Stod där undrande till dess en ung dam uppenbarande sig med en piska och började bearbeta de nakna bakarna. En stund senare stod de ute på gatan och Kalle sa:
- Det var väl en jäkla tur att vi inte tog det där för 2000... jösses vad stryk vi skulle ha fått.

10. Det hade hon förtjänat.
Till slut gick Gullans önskan i uppfyllelse, hon fick råd att köpa den dyra minkpälsen, som hon hade längtat länge efter. Tyvärr hade hon inte fått pengarna av någon rik herreman, men väl av 200 olika som betalt 100 kronor var.