Roliga Historier

Advokathistorier
Bellmanhistorier
Besökarnas egna
Blondinskämt
Bättre en...
Djurhistorier
Dåliga historier
Farbror Frej
Festhistorier
Geografiskt
Glödlampehistorier
Historier ur yrkeslivet
Historier utan poäng
Militärhistorier
Musikhistorier
Norgehistorier
Presidenthistorier
Religionshistorier
Roliga gåtor
Sex, män och kvinnor
Sjukhushistorier
SMS-skämt
Sporthistorier
Tjuvhistorier
Övriga
Annons
Sjukhushistorier 66-70

66. Det var en man som satt på en restaurant och vart plötsligt skitnödig. Så gick han iväg till toaletterna... Herrtoan var tyvärr upptagen så han tittade sig lite smått om kring och tänkte gå in på damtoan. Han såg ingen som kom så han öppnade dörren till damtoan, gick in och satte sig och tyckte allt var jätte rent, snyggt och prydligt. Mannen som nu hade skitit färdigt, tittade sig om kring, men kunde inte hitta något papper, Men han fann tre knappar på väggen och tänkte sig att han skulle prova trycka på dem. Den första stod det "D" på, Den tryckte han på, och kände att det kom upp en dusch och tvättade av honom därbak. När den var färdig så tittade han på knapparna igen och tryckte den här gången på en knapp som det stod "VL" på och fick en behaglig känsla av VarmLuft som torkade bort vattnet från hans bak. Och när då det var färdigt så tänkte han att han bara MÅSTE testa att trycka på den tredje knappen som det stod "ATA" på. Han tryckte på den, skrek till och vaknade sedan på ett sjukhus med en råsnygg sköterska som stod och tittade på honom. Hon frågade om Mannen visste varför han var på ett sjukhus och han svarade förstås nej. Sköterskan sa då:
- Jo, du var inne på Damtoan och tryckte på knappen "ATA" det står för Automatisk Tampong Avlägsnare. Din kuk ligger under kudden!

67. Provinsialläkaren blir kallad till Vallagården i Dalsland där husbonden ligger sjuk. Doktorn undersöker honom och vänder sig sakta till frun och säger:
- Jag beklagar, men han är dessvärre redan död.
Då hörs det svagt från sängen:
- Jag... är inte... alls... död...
- Tyst med dig August, svarade frun, det här måtte väl doktorn begripa mycket bättre än du!

68. - Här har jag behandlat er för gulsot i tre veckor. Ni kunde väl ha talat om att ni är kines!

69.Den despterate mannen rusade iväg in i det överfulla väntrummet hos läkaren. Han slängde igen dörren så att tre reproduktioner av Gubbe i sydväst föll i golvet. Han kastade sig mot mottagningsrummets dörr och rev i förbifarten ned 34 inbundna årgångar av Svenska Journalen och Turistföreningens Årsbok, knuffade bryskt undan tre äldre herrar med halsont, välte fyra pelargonier, slet upp dörren, kysste sjuksystern på hand och kved:
- Hjälp, hjälp, doktorn, jag har just svalt en biljardboll!
- En biljardboll!!
- Ja.
- Kön är där borta.

70. - Har du gört doktor Olsberg och doktor Rydland harv duellerat?
- Duellerat? Vilka vapen använde de då?
- De skrev ut mediciner åt varandra.