Roliga Spel


För dig som gillar spel har vi här en hel sektion med roliga spel (flashspel) som du kan spela direkt i din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera nåt. Det finns alla möjliga typer av spel så som actionspel, sportspel eller varför inte spel från casinot.

Till vänster finner du alla våra kategorier som gör det enkelt att hitta den typ av spel du är sugen på. Resultaten visas nedan så håll till godo.

Spel/Plattform
Artificial lifeform intended for assassination and sabotage är tydligen vad alias står för. Vad är spelet då? Jo ett trevligt plattformslir om nu inte namnet sa det.
Spel/Plattform
Jag vet inte riktigt vad man är, men någon är man iaf som ska hoppa omkring i detta spel i klassiskt plattformsformat.
Spel/Plattform
Behöver spelet Megaman egentligen någon förklaring? Troligen inte, spelet är ju ett legendariskt lir. Här kommer det i en flashversion.
Spel/Plattform
Sonic vår kära igelkott som springer omkring presenterar nog sig bäst själv. Vilken underbar tid det var när man lirade dessa spelen då de var helt nya.
Spel/Tanke
För dig som vill öva upp fingerfärdigheten på tangentbordet är detta något för dig, eller om du bara vill testa hur bra du egentligen är.
Spel/Tanke
Flashspelet går ut på att lyckas få alla bollarna av samma färg in i sin rätta ruta genom att öppna ingången.
Spel/Skjuta
Lite svårt att säga vad det är men typ några robotar som går omkring och skjuter på varandra. Hur många nivåer klarar du?
Spel/Sport
Base jumping är ett spel där det gäller att vara snabb på knappen och sedan välja rätt tillfälle att fälla ut fallskärmen.
Spel/Skjuta
Kasta dina bananer mot tunnor som av någon konstig anledning hänger ner i rep från träden.
Spel/Tanke
Här kan du spela sänka skepp, om du nu är sugen på det dvs.

<< Första < Förra 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>
Page 9 of 13