Roliga Spel


För dig som gillar spel har vi här en hel sektion med roliga spel (flashspel) som du kan spela direkt i din webbläsare utan att behöva ladda ner eller installera nåt. Det finns alla möjliga typer av spel så som actionspel, sportspel eller varför inte spel från casinot.

Till vänster finner du alla våra kategorier som gör det enkelt att hitta den typ av spel du är sugen på. Resultaten visas nedan så håll till godo.

Spel » Plattform

Plattform

Spel/Plattform
Artificial lifeform intended for assassination and sabotage är tydligen vad alias står för. Vad är spelet då? Jo ett trevligt plattformslir om nu inte namnet sa det.
Spel/Plattform
Jag vet inte riktigt vad man är, men någon är man iaf som ska hoppa omkring i detta spel i klassiskt plattformsformat.
Spel/Plattform
Behöver spelet Megaman egentligen någon förklaring? Troligen inte, spelet är ju ett legendariskt lir. Här kommer det i en flashversion.
Spel/Plattform
Sonic vår kära igelkott som springer omkring presenterar nog sig bäst själv. Vilken underbar tid det var när man lirade dessa spelen då de var helt nya.
Spel/Plattform
Här är det dags för ett enkelt litet plattformsspel som mycket väl kan roa dig ett tag. Som vanligt gäller det att hoppa omkring och hugga och ha sig.
Spel/Plattform
Goda minnen från tiden då Nintendo 8 bitar var det bästa som fanns. Castlevania vad mer behöver man säga.